Indivias – er ejet af Camilla Peulecke.

Inspirationen til at starte Indivias stammer fra min far, som for mange år siden bosatte sig i Spanien, i nærheden af Barcelona. Mit ønske var at være tættere på ham og min bonusmor. Både min mand Mark og jeg har en passion for at skabe gode rammer, organisere og dele gode steder og oplevelser. Vores vandreture til Spanien opstod. Desværre har corona taget vores skønne Hotel, og vi vandre derfor ikke med gæster i Spanien i øjeblikket.

Mark er passioneret fridykker og elsker det Røde Hav. Han har fundet en perle i Egypten udenom den gængse turisme, hvor vi laver mindfullrejser til, en kombination i vand og på land. Det er eventyrligt. Mark laver kurser i Egypten når vi har samlet en gruppe til at tage afsted.

Indien opstod efter en forespørgsel fra en indisk læge jeg havde besøgt i Goa, hvor jeg var på et ayurvedisk ophold. At tage til Indien, få massage hver dag, udrensning, vegansk kost, blive nulstillet og ikke mindste være i den indiske hjertelighed, er magisk. Indien består men i en ny form. Dog er der i øjeblikket stramme restriktioner for danskere, så vi må se hvornår det lykkes at komme til Indien.

Med tiden har Indivias udviklet sig til at være et spænd mellem wellness og sundhedsrejser til også at indholde onlinesessioner, kurser, retræter og udviklingsgrupper med fokus på personlig udvikling. Alt sammen noget der optager mig.

Vi laver vores rejser og jeg mine retræter ved siden af vores arbejde, Mark er psykolog og jeg socialrådgiver. I arbejdet med personlig udvikling i Indivias, trækker jeg på mit solide kendskab til at arbejde med mennesker, som jeg har gjort de sidste 20 år, og gør til stadighed gennem mit virke som socialrådgiver, coach og masageterapeut. Jeg faciliterer processer i menneskers liv, så de oplever, for dem vigtige ændringer, for at leve et mere fyldestgørende liv.

I mit eget liv har jeg 20 års erfaring i at arbejde målrettet med at afdække afkroge i mit sind, og komme helt ind til benet, i en personlig udviklingsproces. Blandt andet at få afdækket mønstre, overbevisninger og tankestrukturer, så jeg i dag oplever et nærvær og en meningsfuldhed, glæde og lethed ved livet, som jeg kun havde turde drømme om.

Her 20 år længere i livshjulet, er det nærvær, hjertelighed, meningsfuldhed, glæde og lethed, omsat til et kærligt og fokuseret rum, hvor din udvikling understøttes med den største respekt og omsorg. 

Jeg har base i Aarhus og sælger rejser og retræter online.

Camilla Peulecke