sunrise-1634197_1920

PRIS PER SAMTALE

600,-

Er du interesseret i at høre mere om et samtaleforløb, skriv en mail på ovenstående link eller ring på 51888943.

Samtalerne foregår online på Zoom eller Teams. 

Reorientering i svære livsfaser?

Vi stopper alle naturligt op i livet på et tidspunkt og evaluerer om vi er på rette vej.

Til tider kan det være svært at mærke sin vej, da vi alle lever med mange valg, impulser, indre som ydre krav.

Jeg skaber en ramme, hvor vi sammen undersøger hvor bevidst du er i din retning og i dine valg.

Det kan være alt fra:

  • Er jeg på rette vej?
  • Får jeg taget beslutninger og valg i overensstemmelse med mig selv?
  • Får jeg brugt min tid rigtigt?
  • Har mine værdier ændret sig gennem livet?
  • Hvad er meningen med de valg jeg har taget, og skal de rejusteres?
  • Skal jeg finde en ny retning? 
  • Er jeg i de rigtige rammer?

Inden din første session vil du blive bedt om, at skrive en mail, hvor du sætter ord på det, som du gerne vil arbejde med. 

Jeg er uddannet og praktiserende socialrådgiver og coach. 

Jeg har i mange år beskæftiget mig med mennesker, bevidsthed, udvikling og afvikling. Og tilbyder nu online sessioner.

Jeg er optaget af, at mennesker og heriblandt du, får skabt de rigtige rammer og den rette intention i dit liv. Det er ikke et quickfix, men en udforskning af, hvor du træffer dine valg fra, som så ofte kommer til at skabe rammen for dit liv. 

Du vil blive mødt i en ligeværdig og nærværende dialog.

Praktisk: Du skriver eller ringer til mig og vi aftaler en tid til samtale. Du får invitation til deltagelse på Teams eller Zoom, alt efter hvad du foretrækker. Sessionen varer ca. 1 time. Inden sessionen vil du modtage en faktura med opkrævning, som du bedes betale inden sessionens start. Er du i et forløb aftaler vi betalingsform. 

Jeg glæder mig til at tale med dig.