Det spanske køkken – 5 autentiske spisesteder med ægte middelhavskost.

Vil du prøve en stor del af den spanske kultur, skal du gå ud til frokost og spise menu mellem 13.00-16.00, som består af 3 retter mad med vin og vand.

Siesta er stadig en stor del af den spanske kultur hvor arbejdspladser lukker mellem klokken 13.00-17.00. I det tidsrum går mange ud og spiser frokost og får derefter en lur.

Her er nogle anbefalinger til restauranter/barer, som vi bliver ved med at vende tilbage til. De ligger som perler på en snor fra Lloret de Mar til Vidreres

El Moli

Av. del Rieral, 80, 17310 Lloret de Mar, Girona, Spanien.

El Moli ligger lige i udkanten af Lloret De Mar tæt på markedet. Her er hyggeligt og et sted de lokale holder til. Til frokost bliver du præsenteret for en menutavle på spansk, så det er en god idé med en spansk palør. En tre retters menu koster ca. 10 euro for tre retter med vin og vand.

tre retter med vin og vand.

Can Taulina

Avinguda de les Alegries, 87, 17310 Lloret de Mar, Girona, Spanien

Denne frokostrestaurant ligger også lige i udkanten af Lloret de Mar og ser ikke ud af noget. Den ligger i det der kunne ligne en industrigade. Ved frokosttid bliver restauranten fyldt med håndværkere, og for 11 euro får du et solidt spansk måltid, bestående af tre retter med vin og vand.

 

Urbanizacion Montbarbat, mellem Lloret de Mar og Vidreres godt gemt ad vejen bag urbanizacioen Terra Fortuna ligger et spansk kvalitets spisested.

Stedet kan du kende ved den store swimmingpool midt i urbanizacionen Montbarbat. Maden er af rigtig god kvalitet, og det er kun lokale der kommer. Både enkelt retter og 3 retters menu med vand og vin cirka 10 euro. Stedet har åbent om aftenen, men lukket hele tirsdagen.

Can Castels

Carretera Nacional II, Km. 692, 17411 Vidreres, Girona, Spanien

Kun åben for frokost kl. 13.00-16.00. Kom lidt før 13.00 og vent til de åbner. Stedet er populært blandt de lokale. Der bliver hurtigt fyldt op og der dannes hurtigt kø. Tre retters menu 9-11 eller 18 euro med vin og vand.

Stedet kan være lidt svært at finde, så giv jer god tid.

Can Magi

Carrer Pau Casals, 17411 Vidreres, Girona, Spanien, Lige midt i Vidreres midtby.

Stedet kan besøges både til frokost og til aften. Det er stort set kun besøgt af spanier, og ligger i en autentisk spansk landsby. Tre retter med vand og vin til frokost 11 euro. Aftenmenuen er noget dyrere. Det er muligt at overnatte på Can Pou, som ligger lige ved siden af Can Magi. Det kan bookes på booking.com. Der er Husk spansk palør. 

Velbekomme 🙂