Hvem er vi?

Indivias – er ejet af Camilla Peulecke. Camilla er uddannet Socialrådgiver, Massageterapeut og Essenscoach og har siden 2015 lavet rejser med forskellige temaer.

Camilla er organisator, arrangør og er omsorgsfuld og nærværende på en helt særlig måde, som kommer alle deltagere på rejser, retræter, meditationsaftener og workshops tilgode.

I Indivias udbyder Camillas husbond Mark Pedersen, rejser med fokus på vand. Mark er uddannet psykolog, coach og er inkarneret fridykker. Mark er rigtig god til at være i processer og coache folk til at kunne meget mere end de selv tror. Mark er også vandremester på vores vandreturer i Spanien.

Vi er så vidt muligt med på alle rejser begge to.

Ydermere er der kommet  nye samarbejdspartnere til:

Kim Bergensol er uddannet Proces Coach, massageterapeut og meditationsunderviser. Kim kan noget helt særligt i processer med mennesker. Han skal opleves. Kim deltager på særlige udvalgte retræter.

Morten Odde er uddannet ingeniør, massageterapeut og coach, og har mange års erfaring med meditation, og har deltaget i flere retræter med tibetanske lærde i både Europa og USA. Morten og jeg laver meditationsretræter sammen 🙂

Vi har base i Aarhus og sælger rejser og retræter online.

Mark Pedersen og Camilla Peulecke
Kim Bergensol og Camilla Peulecke
Morten Odde og Camilla Peulecke